62 61 82 82salg@coredesign.dk 

             

 

Holmegaard firmajulegaver 2016

1 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

1 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Holmegaard Glasværk er grundlagt 1825. Christian Conrad Sophus lensgreve Danneskiold-Samsøe havde kort før sin død søgt om bevilling til anlægget, men glasværket kom først i gang 2 år senere under enkegrevinde Henriette Danneskjold Samsøe. Glasværket startede med kun at producere flasker, men dette blev startskuddet på en lang og stolt tradition af glasproduktion, som i dag indeholder tidsløst design. Denne historie gør at nogle Danmarks bedste kunstnere til glasproduktionen er på Holmegaard.
Her er samlet en række af lækre og stilfulde produkter fra Holmegaard, som alle vil skabe lykke og glæde blandt kollegaer og medarbejdere i juletiden. 

Det er dejligt at modtage gaver.

Men det er også en fornøjelse at give gaver. Særligt hvis de falder i god smag hos modtageren. Du sparer mange penge, da gaverne kan indkø­bes til en pris, der ligger langt under det normale prisniveau.

Nemt og hurtigt. Du kan spare tid, fordi du ikke behøver at bruge ressourcer på at researche og finde forskellige gaveideer.

Og selvom man har gjort sig umage, er der altid en risiko for, at den valgte gave ikke var den helt rigtige for alle modtagere. Vi sender alle pakkerne samlet til

jeres virksomhed, hvor I så efterfølgende kan overbringe dem til medarbejderne, når det er tid.

Nemmere kan det ikke være!