62 61 82 82salg@coredesign.dk 

             

 

Kastrup Design

2 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

2 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Kastrup Design er historien om kunst og skulptur. Det er et bevis på hvordan lysten til at designe og skabe kan føre til noget fantastisk. Det er historien om en fælles vision for far og datter - en vision om at kombinere enkelthed og kvalitet. Det hele startede med at stifteren Flemming som blot 6 årig, beundrede og undersøgte de smukke etiketter på vinflaskerne i sine forældres vinskab. Han undrede sig over hvorfor man gemte de flotte flasker og deres etikketer væk og ikke bragte dem frem i lyset.
I dag er firmaet stolte producenter af barskabe, vinskabe, vinvægge, glober og vægophæng - alt sammen produceret i skandinavien med sans for kvalitet og detalje.

Det er dejligt at modtage gaver.

Men det er også en fornøjelse at give gaver. Særligt hvis de falder i god smag hos modtageren. Du sparer mange penge, da gaverne kan indkø­bes til en pris, der ligger langt under det normale prisniveau.

Nemt og hurtigt. Du kan spare tid, fordi du ikke behøver at bruge ressourcer på at researche og finde forskellige gaveideer.

Og selvom man har gjort sig umage, er der altid en risiko for, at den valgte gave ikke var den helt rigtige for alle modtagere. Vi sender alle pakkerne samlet til

jeres virksomhed, hvor I så efterfølgende kan overbringe dem til medarbejderne, når det er tid.

Nemmere kan det ikke være!