62 61 82 82salg@coredesign.dk 

             

 

Lene Bjerre

17 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

17 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Lene Bjerre har tradition for at kombinere kunsthåndværk med design, og trends med tradition. Der sættes en ære i at gøre naturen til en del af vores liv, og skabe rum at leve i. Rum, der afspejler personlighed, og danner rammerne for levende samtaler, hyggelige middagsselskaber, lange nætter i stearinlysets skær - og hverdagens stress og jag. Livet leves af mennesker, og når folk samles, bliver rum forvandlet til hjem. Lene Bjerre rejser jorden rundt for at få inspiration af genstande, kulturer og naturen. Lene Bjerre kombinerer nuværende trends med den klassiske skandinaviske ånd, via det lys der omhyller dem.
Kort sagt er målet for Lene Bjerre at skabe rum til at bo i.

Det er dejligt at modtage gaver.

Men det er også en fornøjelse at give gaver. Særligt hvis de falder i god smag hos modtageren. Du sparer mange penge, da gaverne kan indkø­bes til en pris, der ligger langt under det normale prisniveau.

Nemt og hurtigt. Du kan spare tid, fordi du ikke behøver at bruge ressourcer på at researche og finde forskellige gaveideer.

Og selvom man har gjort sig umage, er der altid en risiko for, at den valgte gave ikke var den helt rigtige for alle modtagere. Vi sender alle pakkerne samlet til

jeres virksomhed, hvor I så efterfølgende kan overbringe dem til medarbejderne, når det er tid.

Nemmere kan det ikke være!