62 61 82 82salg@coredesign.dk 

             

 

Nicolas Vahe

3 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

3 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Nicolas Vahé bestræber sig på at alle produkter er lavet på de bedste råvarer, og topkvalitet er en selvfølge. Derudover forsøger de at skabe overraskende smagsoplevelser og at kombinere ingredienser på en måde, du ikke finder andre steder. God mad behøver ikke at være kompliceret – Nicolas Vahé vil åbne dine øjne og smagsløg overfor, hvordan helt nye smagsoplevelser kan skabes ud fra klassiske ingredienser. Med et Nicolas Vahé produkt får du altid en oplevelse ud over det sædvanlige. Det fortæller en historie, skaber en inspirerende stemning og giver mening i en daglig madlavningsrutine.

Det er dejligt at modtage gaver.

Men det er også en fornøjelse at give gaver. Særligt hvis de falder i god smag hos modtageren. Du sparer mange penge, da gaverne kan indkø­bes til en pris, der ligger langt under det normale prisniveau.

Nemt og hurtigt. Du kan spare tid, fordi du ikke behøver at bruge ressourcer på at researche og finde forskellige gaveideer.

Og selvom man har gjort sig umage, er der altid en risiko for, at den valgte gave ikke var den helt rigtige for alle modtagere. Vi sender alle pakkerne samlet til

jeres virksomhed, hvor I så efterfølgende kan overbringe dem til medarbejderne, når det er tid.

Nemmere kan det ikke være!