62 61 82 82salg@coredesign.dk 

             

 

Rosendahl

Vi beklager, at der ikke er nogle varer under denne kategori

Men kig snart forbi igen, for vi opdatere konstant shoppen.
Hvis der er et specifikt produkt du søger og ikke kan finde, så kontakt os.

Rosendahl’s overbevisning er, at godt design opstår i en balance mellem kreativitet og struktur. Rosendahls design er derfor et møde mellem kreative streger og stringente linjer. Hos Rosendahl skabes designløsninger i tråd med den skandinaviske designtradition I et tæt samarbejde med førende designere. Vi står bag innovative nyskabelser til hjem og bord. Rosendahl er ligeledes stolte over at være med til at sætte præg på den danske designtradition og tegne billedet i hjem verden over. Derfor bestræbes der hele tiden på at leve op til - men allerhelst overgå - de forventninger i som kunder har til den kvalitet, Rosendahl-navnet er kendt for.

Det er dejligt at modtage gaver.

Men det er også en fornøjelse at give gaver. Særligt hvis de falder i god smag hos modtageren. Du sparer mange penge, da gaverne kan indkø­bes til en pris, der ligger langt under det normale prisniveau.

Nemt og hurtigt. Du kan spare tid, fordi du ikke behøver at bruge ressourcer på at researche og finde forskellige gaveideer.

Og selvom man har gjort sig umage, er der altid en risiko for, at den valgte gave ikke var den helt rigtige for alle modtagere. Vi sender alle pakkerne samlet til

jeres virksomhed, hvor I så efterfølgende kan overbringe dem til medarbejderne, når det er tid.

Nemmere kan det ikke være!