Jakker med logo

Jakker med logo

Når du køber jakker med dit logo hos os, får du ikke bare en standard jakke. Du får en jakke med logo og tryk, der repræsenterer din virksomhed på den bedst mulige måde. Vi tilbyder personlig rådgivning til hver eneste kunde, fordi vi mener, at branding handler om mere end blot at trykke et logo på et stykke tøj. Vores dedikerede team af branding-eksperter er her for at guide dig trygt og sikkert gennem hele processen.

Hos Coredesign forstår vi vigtigheden af at have jakker med tryk, der skiller sig ud. Det er ikke kun en jakke; det er en mulighed for at vise dit brand frem. Forskellige virksomheder har forskellige behov, og derfor tilbyder vi et bredt udvalg af muligheder, når det kommer til at brande dine jakker. Uanset om du foretrækker brodering, silketryk eller varmeoverførsel, har vi den rette teknik til at fremhæve dit logo og give det et professionelt udseende.

Men hvorfor vælge jakker med logo? Fordi de fungerer som mobile reklamepladser. Når dine medarbejdere bærer jakker med dit logo, bliver de gående reklamesøjler. Uanset om det er til messer, konferencer, events eller blot i hverdagen, vil dine jakker med tryk bidrage til at skabe opmærksomhed omkring dit brand og øge dets synlighed.

Men det stopper ikke her. Vi tilbyder også specialdesign, så du kan tilpasse dine jakker med logo og tryk efter dine præferencer. Ønsker du en bestemt farve, et specifikt design eller en unik placering af dit logo på jakken? Intet problem! Vores team er her for at gøre dine visioner til virkelighed og skabe en unik identitet for dit brand.

Vi ved, at branding kan virke som en kompleks proces, men med Coredesign ved din side, bliver det en leg. Vores erfaring og kompetencer inden for rådgivning vil sikre, at du får de bedste resultater. Vi er her for at lytte til dine behov, forstå din virksomhedskultur og skabe en brandingløsning, der passer perfekt til dig.

Så træd ind i verdenen af jakker med logo og tryk fra Coredesign. Lad os hjælpe dig med at skabe et brand, der skiller sig ud. Lad os sammen skabe en unik historie, der forbinder dit brand med kunderne og skaber værdi for din virksomhed. Vi ser frem til at være en del af din brandingrejse og gøre den til en succes.

Læs mere
Kontakts os og hør om dine muligheder >>
Se vores udvalg af jakker her

Tøv ikke - kontakt os for rådgivning

Vi sidder altid klar til at hjælpe - har du fundet os uden for vores åbningstid, som er mandag-torsdag kl. 8.00-16.00 og fredag kl. 8.00-15.30 - er du meget velkommen til at sende os en besked.

Vi glæder os til at høre fra dig.










Kontaktperson
All search results