62 61 82 82salg@coredesign.dk 

             

 

Påskegaver 2017 - Giv påskeæg og påskechokolade til kunder og personale

1 til 60 af 397

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 60 af 397

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Synes du at dine medarbejdere fortjener lidt ekstra - så er en påskegave altid en god måde at fortælle dem på hvor tilfreds du er.

Lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige påskegave til dine medarbejdere eller kunder.

Vi har et stort udvalg af påskegave til en hver smag. Lige fra den lækreste konditor påskechokolade til en gaveæske fyldt med chokolade, vin og andre lækkerier.

Du kan få gode ideer og hente inspiration herunder. Hvis ikke du finder det, du søger, så kontakt os endelig på 6261 8282 eller mail salg@coredesign.dk.

Har du spørgsmål om påskegaver, kan du skrive til os her og få svar inden for en time.

Vær opmærksom på at vi ikke kan garantere levering inden påske ved bestilling efter 18. marts. Vi kontakter dig såfremt det ikke er muligt.


Gaver er altid populære. Det er en måde at sætte pris på medarbejdere eller forretningsforbindelser. Gennem de senere år er flere og flere virksomheder begyndt at give påskegaver til medarbejdere og kunder.

Coredesign har opbygget en ekspertise i påskegaver som er sjove, flotte og velsmagende. Du kan vælge mellem de lækreste produkter indenfor chokolade og konfiture. Summerbird og Lakrids by Johan bülow kender du sikkert allerede. Men også andre producenter, der måske er mindre kendte, leverer høj kvalitet. Det gælder f.eks. danske PR Chokolade og Bon Coca.

Og skal der pyntes op, så er påskeæggene fra Royal Copenhagen noget af det ypperste sammen med Georg Jensen. 

Og skal det være sjovt og hygsomt er en hoptimist eller to noget der sætter humøret i vejret.