62 61 82 82salg@coredesign.dk 

             

 

Lakrids by Johan Bülow - lækker påskelakrids fra bornholmske Bülow

Håndlavet lakrids af Bornholmsk oprindelse. Virkelig den bedste lakrids! Find sød lakrids, salt lakrids, salmiak lakrids, chili lakrids, lakrids øl, lakrids pulver, lakrids sirup og naturligvis lakrids med chokolade.

Smag den lækre påske lakrids fra det udsøgte danske brand. Det bliver ikke bedre!

Bülows lakrids vision

Johan Bülow fra Svaneke Bornholm er en mand med en vision. Hele verden skal lære at elske lakrids som krydderi. Siden han startede produktionen i sin mors køkken i 2007, har han udviklet en imponerende produktion af lakrids produkter i højeste, eksklusive kvalitet.

Han har holdt fast i den udsøgte smag og ikke på noget tidspunkt givet køb på den omhyggelige forarbejdning og kvaliteten i de bedste råvarer.

Det har ikke altid været let. I starten måtte Bülow erkende, at det ikke bare er ligetil at producere lakrids produktet ud af den rå lakridsrod. Mange gange undervejs var han ved at give op, men med stædighed og entusiasme og en lille smule held er han nået dertil, at han i dag producerer den fineste kvalitet lakrids i verden. Vil du læse mere om Johan Bülows historie, kan du gøre det her.