62 61 82 82salg@coredesign.dk 

             

 

Vores kunder og leverandører

Nye kunder kan begynde her

Vi lever af tilfredse kunder, der handler hos os igen og igen. Det er vi stolte af, for det vidner om, at vi ”leverer varen”.

Vores kunder består af både små og store virksomheder – lige fra den lille håndværksmester til nogle af landets allerstørste virksomheder. Vi løser således alle opgaver – store som små – med glæde.

Kunderne vælger os blandt andet fordi:

· Vi har lang erfaring i branchen
· Vi rådgiver og yder høj service
· Vi holder, hvad vi lover – og gerne lidt mere
· Vi tilbyder attraktive priser, fordi vi køber stort ind og er dygtige til at forhandle
· Vi står inde for kvaliteten i opgaveløsningen – og vi tager ansvar

Herunder kan du se, hvad et udvalg af vores faste kunder mener om os. 

 

Det siger kunderne

 ”I Inspari har vi gennem en længere årrække lukreret på Coredesigns høje serviceniveau og uovertrufne evne til at levere kvalitetsprodukter og ikke mindst imødekomme særlige forespørgsler. Da vi er en aktiv medarbejderstab med mere end 100 ansatte, sætter vi pris på den hjælp, vi får fra Coredesign med alt fra lækre firmagaver, reklameartikler, firmatøj og sportstøj, som giver vores medarbejdere værdi og gør dem gladere i hverdagen. Derfor håber vi på et fortsat mangeårigt, berigende samarbejde - og vi vil til enhver tid anbefale dem.”

Mads Bloch
Online Marketing Specialist
www.Inspari.dk”Jeg er altid sikker på hurtig og kompetent rådgivning hos Coredesign. Med en dygtig fast kontaktperson, bliver der lyttet til vores behov og ønsker, og ikke mindst forstået. Forsvaret har brug for samarbejdspartnere som kan sættes sig i soldaternes sted, som kommer med gode ideer og forslag til gaver, der skaber værdi, og som sikrer et varigt minde.”

Jan Kragh
Chefsergent
Leder af Møde- og Konferenceelementet
ForsvaretHos Coredesign har vi endelig fundet en samarbejdspartner, der hjælper os med at finde de helt rigtige løsninger til vores messe- og kundeaktiviteter. Med den uovertrufne kundeservice hos Coredesign er vi altid helt med på, hvor langt i processen vi er med de konkrete ordrer. Det virker meget betryggende.

Anne-Mette Warming Pedersen
Group Marketing Manager
Hamlet Protein A/S
”Uanset hvor skøre, skæve eller helt normale forespørgsler jeg lander hos Coredesign, er I til enhver tid friske på at byde ind på opgaven. Og der skal sjældent ventes længe på respons. Jeg værtsætter at jeg har den samme kontaktperson gennem hele forløbet, hvilket gør at jeg følger mig tryg og i gode hænder - hver gang. Der går sjældent noget galt, og sku det ske bliver det altid ændret hurtigt og med et smil.”

Joan Marie Eefsen
Marketingspecialist – Marketing
Skandia A/S”Coredesign A/S har produceret produkter til flere af vores kampagner og løst opgaverne yderst professionelt. Man bliver mødt med rar tone og får en super god service.”

Jacob Dahm
Butik- og Marketingschef
Paw Sko