2012 Dehesa La Granja Zamora Alejandro Fernández Dehesa La Granja

650,23 DKK

Vejl. 830,50 DKK

Lækker rødvin, der passer til rødt oksekød, lam, dyrevildt med kraftig sauce, modne oste og hvad den ellers behager. God firmagave til kollegaerne, som skal forkæles.

Alejandro Fernandez er en af vinverdenens vigtigste personligheder. I kraft af sin uafbrudte fokus på kvalitet, kvalitet og atter kvalitet, har han stort set hamret nye milepæle i den spanske vinhistorie, for hver eneste årgang han har fremstillet. Hele eventyret begyndte i 1972 da han, i en tid hvor det meste af Spaniens vinindustri lå brak, rykkede ind i et nedlagt vinbrug, bygget helt tilbage i 1700-tallet.

Alejandro Fernandez' mål og midler var simple. Han ville lave vin i verdensklasse, udelukkende baseret på Spaniens "nationaldrue", Tempranillo. Hans vigtigste middel var - og er endnu den dag i dag - de bedste druer fra de bedste marker med ældgamle vinstokke. I vinkælderen handler Alejandro Fernandez instinktivt - hans vingård er i dag en af verdens mest moderne, men han følger stadigvæk sin egen fingerspitzgefühl i alle vigtige spørgsmål - laboranter og reagensglas har trange kår i Alejandros kældre.

Anbefalet til: Rødt oksekød, lam, dyrevildt kraftig sauce og modne oste

Druesorter: 100% Tempranillo

Drikkemoden: 10 år eller mere frem fra høståret

Indeholder: Helflaske 75 cl.

Indeholder 6 flasker i gaveæsken

Husk benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.


SKU
PW-57701312-
Leverandør varenummer
57701312
Produkt enhed
Stk.
Min. ordremængde
5
Ordreenhed
1