Årsgaveshop – Yourgifts
Sidebar billede

Årsgaveshop - Yourgifts

Valg-shops er vores mest populære firmagave løsning. Specielt omkring jul ser vi disse shops blive brugt meget, da der er et stort udvalg af gode gaver fra anerkendte danske brands samt store besparelser. Men nu er det ikke kun til firmajulegaver - vi har nemlig også et udvalg af valg-gave-shops, som har åbent hele året. YourGifts er valg-gave-shops, som har åbent hele året. Her får modtager en gavekort og kan nemt selv vælge en lækker firmagave. Perfekt til de af livets begivenheder som jeres virksomhed fejrer f.eks. til kollegaen, som har rund fødselsdag.

Med Yourgift-gavekort kan du frit vælge i blandt 5 udvalgte beløb, som dine medarbejdere kan købe en gave for. Det er nemt, og dine medarbejdere have mulighed for at vælge en firmagave, der falder i deres smag. Gavekortet åbner for et helt univers med et sortiment af alt fra KitchenAid til Södahl, Peugeut og mange andre lækre, kvalitetsmærker.

Med Yourgift finder du gaver til alle, og dine medarbejdere får deres ønsker opfyldt. Dermed får du glade medarbejdere, og sparer selv en masse tid på at udvælge. Udvalget af design afspejler tidens trends, og følger med moden i samfundet. Så står du og leder efter fødselsdagsgaver, gaver til jubilæum eller noget helt tredje, så hjælper vi gerne dig med at glæde dit personale.

Gavekortene kan både sendes fysisk og digitalt, hvorved kunden får tilsendt en kode, som de blot skal logge ind med på www.yourgifts.dk, og så er der frit valg på hylderne. Desuden er der forskellige prislejer, som du kan give gaver for – vælg helt selv dit budget

Sidebar billedeSidebar billede

Vi samler på glade kunder!

All search results