0

Årsgaveshop - Yourgifts

Valg-shops er vores mest populære firmagave løsning. Specielt omkring jul ser vi disse shops blive brugt meget, da der er et stort udvalg af gode gaver fra anerkendte danske brands samt store besparelser. Men nu er det ikke kun til firmajulegaver - vi har nemlig også et udvalg af valg-gave-shops, som har åbent hele året. YourGifts er valg-gave-shops, som har åbent hele året. Her får modtager en gavekort og kan nemt selv vælge en lækker firmagave. Perfekt til de af livets begivenheder som jeres virksomhed fejrer f.eks. til kollegaen, som har rund fødselsdag.

Den bedste gave, du kan give dine medarbejdere, er lige præcis den, som de ønsker sig – lad dem derfor selv vælge.
På den måde får de en gave, som de kan bruge, og som betyder mere for dem. YourGifts er den nemme gaveshop, der tilbyder unikke gaveløsninger med frit valg på alle hylder. Vi har et stort og bredt udvalg af design og mærkevarer, der afspejler tidens trends, så det er muligt for enhver at få sine ønsker opfyldt.

YourGifts løsningen er en oplagt gavemulighed som julegave, årsgave, sommergave, jubilæumsgave eller takkegave. Gaveshoppen er åben i 12 måneder fra købsdato, og gave-udvalgene bliver løbende opdateret. Gaver til alle – der tilbydes en lang række gaver fra kendte brands som fx. Zone Denmark, Södahl, Morsø, BITZ, Blomsterberg, Lyngby Glas, HOLM, Villa Collection og mange mange flere…

Dine medarbejdere får et YourGifts gavekort med en unik kode, som på www.yourgifts.dk giver frit valg blandt alle disse lækre brands.

0