Bæredygtig mulepose

22,00 DKK

Vejl. 32,00 DKK

 

Denne taske folder let for at passe i et lille rum. Den perfekte ledsager til en række aktiviteter som dagligvarer, dagsture eller håndværksprojekter. På grund af karakteren af ​​genanvendt bomuld kan der være en meget lille farvevariation. Denne funktion giver tydeligvis et mere autentisk udseende. Genanvendt bomuld. 

180 g / m² genbrugs taske til bomuld. Genbrugt 180 g / m² bomuldsbolt med en dropdown håndlængde på 30 cm. Muleposen findes i flere farver. 

Husk benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.


fscrecycleconfidence

 Bæredygtighed, det er ikke bare ord:

Miljømæssige og klimavenlige produkter når du handler med Coredesign: 
Coredesign kræver at alle producenter og leverandører følger de miljø- og klimarigtige produktionsforhold. Coredesign insisterer på brugen af azofree farvestoffer.

Med OEKO-TEX sætter Coredesign sundhed og ansvarlighed i centrum. OEKO-TEX er en certificering der garanterer at det færdige tekstilprodukt ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer.

Metervaren er derfor blandt andet testet for rester af pesticider og for afgivelse af tungmetaller.

Papir og pap er FSC-mærket (Forest Stewardship Council) er en garanti for træ, du kan købe med god samvittighed. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere.

Coredesign opfordrer alle producenter og leverandører at have en fuld REACH (registrering, vurdering og godkendelse samt begrænsinger af kemikalier) og sikre at der ikke anvendes skadelig kemikalier i produkterne vi sælger.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

SKU
PF-12041000
Leverandør varenummer
12041000
Produkt enhed
Stk.
Min. ordremængde
100
Ordreenhed
1