bitz cabaretsæt sort

200,00 DKK

Vejl. 359,00 DKK

BITZ cabaretsæt indeholder 1 træbakke i eg og 3 skåle. Skålene er fremstillet i robust stentøj, og den flotte, reaktive glasur fremhæver stentøjets glød. Kombinationen af skålenes udvendige, matte glasur og de 3 forskellige blanke glasurer på indvendig side giver et unikt og spændende udtryk, og du finder ikke to skåle, der er helt ens. Her er skålenes yderside matsort og indersiden er mørkblå, isblå og grøn. 

 

Bitz cabaretsæt indeholder 1 træbakke i eg og 3 skåle. Skålene er fremstillet i robust stentøj med en skinnende glasur på indersiden.

Disse 3 skåle er 12 cm. og farven er matsort på ydersiden, og mørkblå, isblå og grøn på indersiden.   

Ekstra viden til dig:

  • Du får rabat ved større antal, skriv blot en chat til os
  • Du kan få tryk, gravering eller prægning på dette produkt
  • Du kan få hurtig levering, blot skriv eller ring til os når det haster

 

Husk benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

Husk når du handler med Coredesign så får du høj tryghed og sikkerhed med i prisen, og du får en samarbejdspartner som tager ansvar. Tjek her hvad mere end 265 virksomheder har givet af anmeldelser og oplevelse som se deler via Trustpilot.


SKU
821098
Leverandør varenummer
FH-18-821098
Produkt enhed
Stk.
Min. ordremængde
5
Ordreenhed
5