Cases | Coredesign
0

Cases

Her ser du et udrag af vores mange kundecases og webløsninger – det mere strategiske samarbejde med virksomhederne. Vi hos Coredesign elsker at arbejde på et lidt højere niveau og dermed være med til at gøre en forskel. En forskel hvor vores faglige kompetencer kommer i spil på tværs af vores organisation.

Projektledelse med styring og koordinering af hele processen for kunden – fra det helt rigtige produktvalg til at slutte processen med en reel tilfredshedsopfølgning. Vi arbejder med fokus på det bæredygtige i produktløsningen samtidig med at vi står for hele logistikken og distributionen. Vi er ikke større end vores agile tilgang til at alt kan lade sig gøre, vi tænker os godt om og planlægger og udfører og følger tæt op hele vejen i processen.

Saxo Bank

I samarbejde med et reklamebureau har vi hjulpet Saxo Bank igennem en stor stragisk rejse med nyt logo og helt ny identitet. Webløsning designet og programmeret helt fra bunden, med smart udtænkt egenbetalings-system og betalingsmodul Hele distributionen og logistikken fra a-z er løst og udført af Coredesign-teamet. Brainstorming i produktvalg samt logoplacering og type samtidig med. Projektledelse og styring af hele processen har Coredesign-teamet stået for.

Business Danmark

Vi hjælper Business Danmark løbende med indkøb af de helt rigtige merchandise, gaver og beklædning. Webshop er udviklet således, at alleudvalgte nøglepersoner og afdelinger let og enkelt kan handle og indkøbe varer i shoppen En super skøn kræsen kunden, som har meget fokus på kvalitet og ordren i tingene, det kræver at du som leverandør kan levere inden for disse krav og kompetencer. Business Danmark har været kunde hos Coredesign i mange år og vi er gode til at udvikle os sammen

Velliv

Coredesign har været med fra starten af Velliv’s nye liv og identitet, men brainstorming af produkter. En super spændende opgave hvor der har været mange fortrolige oplysninger med logo og design for alle interessenter inden offentliggørelsen. Webshop er sepecial-designet og udviklet med egne merchandise-produkter og med personaleshop med beklædning.

one.com

Ny identitets-opgave, hvor opgaven primært var baseret på logosik og distribution til lande uden for EU. En virkelig spændende og meget kompetencekrævende opgave, hvor alle lande i hele verden skulle have levering. En onlineopgave styret gennem en webløsning som har krævet projektledelse og stram styring fra a-z

Sundhedsstyrelsen

Coredesign-teamet løse mange gode opgaver for Sundhedsstyrelsen indenfor branding og gaver. Det er altid en fornøjelse at arbejde med Sundhedsstyrelsen fordi der er mange produkter med fokus på klima og miljørigtige produktvalg Kvalitet i rådgivning og bæredygtig fokus er vigtig her, og Coredesign har en del møder med Sundshedstyrelsen løbende henover årets cyklus for at sikre optimal udvikling. Love og regler skal nøjes overholdes og kunne dokumenteres at vi har kvalitet i valg af leverandører og producenter.

Københavns Universitet

Der er mange afdelinger i Københavns Universit som skal holdes styr på, og når vi arbejder med virksomheder i den størrelse, så arbejder vi meget strukturet og får sat opgaverne hurtigt i system for bevare overblikket i hele processen. Vi arbejder med Københavns Universitet omkring beklædning og øvrige projektopgaver som du kan se her.

DLR kredit

Nyt logo og ja identitet skulle implementeres hos DLR Kredit. Vi kom med på bud, og vi vandt opgaven. Det var virkelig en spændende proces. Alt skulle klappe og klares indenfor en nøje defineret tidsplan samtidig med at vi skulle stå for al distribution og logostik. Valg af produkter var en kæmpe opgaver, mange møder blev afholdt for lige præcis at finde frem til de HELT rigtige produkter i høj kvalitet og med afsæt i DLR kredit’s værdier og normer. Projektledelse og styring har været gode kompetencer at byde ind med her fra Coredesign-teamet

Europaparlamentet og Europakomissionen

Når vi arbejder med styrelser som Euparlamentet og eu kommusionen så er der mange love og regler som skal overholdes, og her har vi tilknyttet en sikkerhedskonsulent til Coredesign. som udelukkende beskæftiger sig med at sikre at vi har styr på at overholde alle regler og love som findes indenfor vores produktsortiment. Dokumenter som skal undeskriftes og nøje godkendelser er vigtige at have på plads. Vi arbejder meget struktureret og strategisk når virksomheder som disse. De 17 verdensmål er altid en del af dialogen og fokus når skal brainstorme.

0