CLASSIC BEE ZEN ZIP JACKET, herre

346,88 DKK

Vejl. 550,00 DKK

HMLCLASSIC BEE ZEN ZIP JACKET er fremstillet af holdbart sweat-stof og har en børstet bagside, som føles utrolig blød mod huden. Denne basis sweatshirt fra hummel har en lynlås foran, en komfortabel hætte og to lommer til opbevaring af småting. Et must-have med sporty detaljer i form af vinkel- og logoprint. Muligheder for logotryk på bryst og/eller ryg - god branding for din virksomhed.  

  • Enkelt og behageligt design
  • Blød og lun hætte
  • Lommer til nem opbevaring
  • Funktionel lynlås foran
  • Vinkel- og logoprint
  • Kvalitet: 80% cotton, 20% polyester
  • Pasform: Regular

Størrelse: S-3XL

Farver: sort eller grå

Husk benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.


+ 499 kr. i opstart pr. farve pr. logo

 

fscrecycleconfidence

 Bæredygtighed, det er ikke bare ord:

Miljømæssige og klimavenlige produkter når du handler med Coredesign: 
Coredesign kræver at alle producenter og leverandører følger de miljø- og klimarigtige produktionsforhold. Coredesign insisterer på brugen af azofree farvestoffer.

Med OEKO-TEX sætter Coredesign sundhed og ansvarlighed i centrum. OEKO-TEX er en certificering der garanterer at det færdige tekstilprodukt ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer.

Metervaren er derfor blandt andet testet for rester af pesticider og for afgivelse af tungmetaller.

Papir og pap er FSC-mærket (Forest Stewardship Council) er en garanti for træ, du kan købe med god samvittighed. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere.

Coredesign opfordrer alle producenter og leverandører at have en fuld REACH (registrering, vurdering og godkendelse samt begrænsinger af kemikalier) og sikre at der ikke anvendes skadelig kemikalier i produkterne vi sælger.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

SKU
HU-033310
Leverandør varenummer
033310
Produkt enhed
Stk.
Min. ordremængde
5
Ordreenhed
1