Code of Conduct
Sidebar billede

Code of Conduct

Code of Conduct er vores retningslinjer for, hvordan vi gør hos Coredesign. Vores Code of Conduct er det dokument, der beskriver de krav, som vi har til vores leverandørers CSR-indsats, og det er vores udgangspunkt for en ansvarlig leverandørstyring. Det er nemlig med afsæt i vores Code of Conduct, at vi går i dialog med vores udvalgte leverandører, og det er med til at sikre at de er i stand til leve op til vores forventninger. Vi vælger vores leverandører med stor omhu.

Læs om hele Coredesigns – Code of conduct her

Code of Ethical Conduct

Som leverandør til Danmarks største virksomheder, så stræber Coredesign A/S efter at være en ansvarlig og pålidelig samarbejdspartner. Coredesign A/S har ingen produktion selv, men fungerer som indkøber eller “mellemmand” for vores kunder. Størstedelen af ​​Coredesign A/S’ produktion produceres efter kundernes ønsker og behov. Ved at levere de rigtige produkter, ved at yde høj service – og ved at skabe gennemsigtighed gennem værdikæden, ønsker vi at være med til at skabe tryghed og understøtte en succesfuld forretning for vores kunder. Det er de værdier, som Coredesign A/S er bygget på.

Vores CSR-politik tager udgangspunkt i, at vi ønsker at gøre en positiv forskel. Ansvarlig leverandørstyring og samarbejde med leverandører er det område, hvor vi har størst indflydelse, og hvor vi kan gøre den største forskel i forhold til ansvarlighed.

Sammen med vores leverandører og med udgangspunkt i FN’s Global Compact principper vil vi arbejde for at skabe en mere ansvarlig forsyningskæde. Det gør vi ved proaktivt at påvirke og samarbejde med vores leverandører for at overholde internationale anerkendte principper for medarbejder- og menneskerettigheder, miljøfaktorer og anti-korruption.

  • Menneskerettigheder, tvangsarbejde, børnearbejde og diskrimination.
  • Arbejdsrettigheder, arbejdsmiljø.
  • Løn og arbejdstid, arbejdsforhold og foreningsfrihed.
  • Anti-korruption
  • Miljø

 

Sidebar billedeSidebar billede

Vi samler på glade kunder!

All search results