Compact paraply - Special-Design

104,00 DKK

Klassisk special-designet paraply. Perfekt til at forkæle den tætte forretningsrelation, eller blot de hårdtarbejdende medarbejdere.
Med muligheder for selv at vælge farver, samt farve kombinationer, reflexbånd, vævet etiket, all-overtryk, ekstra print og branding på cover -
Kan denne paraply skræddersyes, til at repræsentere netop din virksomhed, bedst muligt!

Denne paraply er til dem, som ønsker at skille sig ud fra mængden. For dem som ikke går på kompromis, med hverken kvalitet eller design!

Praktisk information:
En let paraply, som du nemt at tage med dig, med glasfiber håndtag, auto pop-up, og skærm er af 190T pongee.
Størrelse: Stof 102 cm, 58 cm skaft

Husk benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.


+ 499 kr. i opstart pr. farve pr. logo

 

fscrecycleconfidence

 Bæredygtighed, det er ikke bare ord:

Miljømæssige og klimavenlige produkter når du handler med Coredesign: 
Coredesign kræver at alle producenter og leverandører følger de miljø- og klimarigtige produktionsforhold. Coredesign insisterer på brugen af azofree farvestoffer.

Med OEKO-TEX sætter Coredesign sundhed og ansvarlighed i centrum. OEKO-TEX er en certificering der garanterer at det færdige tekstilprodukt ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer.

Metervaren er derfor blandt andet testet for rester af pesticider og for afgivelse af tungmetaller.

Papir og pap er FSC-mærket (Forest Stewardship Council) er en garanti for træ, du kan købe med god samvittighed. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere.

Coredesign opfordrer alle producenter og leverandører at have en fuld REACH (registrering, vurdering og godkendelse samt begrænsinger af kemikalier) og sikre at der ikke anvendes skadelig kemikalier i produkterne vi sælger.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

SKU
NW-413011086
Leverandør varenummer
NW-413011066
Produkt enhed
Stk.
Min. ordremængde
300
Ordreenhed
1