0

CSR og Lovgivning

Coredesign fungerer som din virksomheds forlængede arm af indkøb af merchandise og firmagaver med branding. Vi har ingen produktion selv, men agerer som indkøber for vores kunder. Vi samarbejder kun med godkendte og EU-kvalitets leverandører, som sikrer, at produkterne lever og til vores kunders ønsker, behov og krav. Vores CSR-politisk tager afsæt i, at vi ønsker at gøre en positiv forskel.

Vi har taget stilling…

Social ansvarlighed og miljøbevidsthed er i dag en integreret del af det at drive en ansvarlig forretning, og ikke bare ord og begreber som er oppe i tiden.

Hos Coredesign mener vi det! Vi har taget stilling og forholder os til vores leverandører, og dermed de produkter vi leverer. Naturligvis også i forhold til vores egen adfærd i hverdagen, især i forhold til vores miljø.

Med vores “Code of Conduct” har vi taget stilling til arbejdstider, underbetaling, arbejdssikkerhed, børnearbejde og arbejdsmiljø, og vi ønsker udelukkende at bruge leverandører, som kan stå inde for at forholdene er i orden.

Vi vil hellere levere produkter, som er etisk forsvarlige, end artikler til den laveste pris.

Vi vil give vores kunder mulighed for at tage stilling sammen med os.

Nye kunder kan begynde her

Vi lever af tilfredse kunder, der handler hos os igen og igen. Det er vi stolte af, for det vidner om, at vi ”leverer varen”.

Vores kunder består af både små og store virksomheder – lige fra den lille håndværksmester til nogle af landets allerstørste virksomheder. Vi løser således alle opgaver – store som små – med glæde.

Kunderne vælger os blandt andet fordi:
– Vi har stor erfaring i branchen
– Vi yder høj service
– Vi holder, hvad vi lover – og gerne lidt mere
– Vi tilbyder attraktive priser, fordi vi er dygtige til at forhandle
– Vi står inde for kvaliteten i opgaveløsningen – og vi tager ansvar

Se vores gode score på trustpilot

Full service concept

Indkøbsfordele i fokus

Global Goods

Global Goods er et kædesamarbejde mellem 5 veletablerede, professionelle virksomheder på reklame-, gave- og profilmarkedet med tilsammen over 100 års erfaring – din sikkerhed for et seriøst samarbejde.

Global Goods har til formål, at optimere indkøb og markedsføring for, at blive en stærkere partner i markedet – til fordel for vores kunder.

Navnet Global Goods underbygger værdien af fokus på globaliseringen og øget kvalitetskrav overfor alle primære interessenter.

Klik her for at komme direkte til Global Goods hjemmeside for at læse nærmere.

0