Bestseller – T-shirt

bestseller løbetrøjer

Det kan være vanskeligt at vælge løbetøj fordi der er mange forskellige mærker, kvaliteter og priser i markedet.  Det kan godt være lige en jungle at være indkøber til firmaløbetøj.
Du som indkøber vil blive målt på at resultatet på tøjet + trykket er helt i top-klasse. Hos Coredesign leverer vi løbetøj i særlig høj kvalitet, og vi sælger kun tøj vi kan stå indenfor i kvalitet og det samme gælder selve trykket. Hos Coredesign garanterer vi at trykkvaliteten er god, funktionelt og åndbart tryk anvendes.

 

Vi har her lavet en mappe hvor du kan se de mest sælgende løbetrøjer til DHL-stafet eller firmamotion. Vi kan varmt anbefale disse løbetrøjer. Der er forskellige prisklasser men alle med tryk i høj kvalitet.

 

Craft er absolut vores top bestseller, og vi har særligt gode priser på denne trøje fordi vi er en engrosvirksomhed som lever af at forhandle gode priser til dig og din virksomhed.

Newline og Hummel er også super gode trøjer som vi varmt kan anbefale.

 

Du løber bedst med t-shirt i god kvalitet. Og det handler også om at du vil genbruge trøjen igen og igen når du ved at den holder i facon og i trykkvalitet.