Løbe T-shirts

Løbe t-shirt

Du får her et udsnit af vores absolut mest sælgende t-shirt. Hos Coredesign hjælper vi virksomheder med at blive husket når der er stævner og løbe-arrangementer som DHL eller andre firma–løb i løbet af året.

Vi er eksperter i at sikre du får det bedste og mest eksklusive tryk på dine t-shirt. Vi har virkelig høj kvalitet på vores trykmetoder. Ofte er det åndbart trykkvalitet vi vælger at trykke på løbe-t-shirt. Det er blødt og eksklusivt tryk.

Vælger du at løbe i Craft-modeller så er du garanteret kvalitet for pengene samtidig med du får et kendt image ved Craft-mærket som i sig selv er et blåstempel på kvalitet, design og trend. Komforten og funktionaliteten er super lækker med valg af Craft.

Newline er også populært at løbe i. Vi sælger mange newline t-shirt til løb. De er lækre i kvaliteten som Craft, men har dog lidt andre tvister i deres komfort og look. Tjek selv der er halsen som er designet med et lille v.

Øvrige mærker som Hummel, ID og TeeJays er også super spændende alternativer som vi sælger mange af. De er lidt billigere og her kan man ofte få meget for pengene.

Specialdesign af løbe-t-shirt er også blevet meget populært, især i store virksomheder hvor du gerne vil udsende et ens signal og have følelsen af “vi skal se” - høj brandingværdi og du får HELT jeres egen specialdesignet t-shirt, som ingen andre har. Udover eget design, så får du også en motions-t-shirt som signalerer overskud, fordi stoffet og jeres logo og design er indvævet i selve metervaren/stoffet.

Ring til os eller kig forbi vores showroom på Islands Brygge.
6261 8282 eller salg@coredesign.dk

Kom forbi og få sanserne i spil, mærk, se, føl og tænk :)