Distribution
Sidebar billede

Distribution

Der kan være mange fordele ved at outsource jeres pakkeri og lager. Vi designer jeres helt egen webløsning som en rød tråd ind i lager og distributionen. Det kan være forskelligt fra virksomhed til virksomhed hvordan processen ønskes sammensat. Og du får det helt som du ønsker det.

Hos Coredesign A/S står vi for hele logistikken fra A-Z, vi pakker og sender derhen hvor du ønsker. Vi har mange år erfaring med distribution og logistik, hvor vi arbejder med store internationale C25-virksomheder, hvor vi står for logistik og distribution til hele verden.

Vi designer lige præcis den distribution- & logistikløsning du ønsker til din virksomhed.

Vi følger tæt op, og sender leveringsstatus løbende således du kan følge dig tryg og sikker i hele processen.

Ved forsendelser uden for EU er der særlige fortoldningsregler, hvor toldfaktura skal medsendes og her står vi for alt hvad der ligger af håndtering i processen.

Vi benytter DSV, GLS og UPS til transport af varer udenfor Danmark, hvor der er tæt opfølgning under hele rejsen/transporten fra A-Z.

Lageropbevaring hvor du kan få opbevaret jeres varer på paller og reoler det er også en del af vores serviceydelser vi tilbyder vores kunder. Du får tilknyttet lagerstyring og kontrol som styres gennem en webløsning.

Kontakt os på tlf. 6261 8282 eller [email protected] og vi kan gennemgå processen med dig ud fra dine ønsker og behov.

Sidebar billede

Vi samler på glade kunder!

All search results