Eva Solo, Saucekande

180,00 DKK

Vejl. 249,95 DKK

Smørboks med plads til forskellige typer smørbare produkter. Tag låget af den smørbare pakke, læg pakken i skålen og sæt skålen direkte på morgenbordet. Skålen skjuler emballagen helt. En super lækker tilføjelse til Legio Nova Stellet. Legio Nova serien er fremstillet af hvidt porcelæn af høj kvalitet, der tåler daglig og langvarig brug såvel som ovn, mikroovn, fryser samt maskinopvask.

En super firmagave til kollegerne.

Hos de fleste af os skal det gå hurtigt om morgenen, og ofte er det en kamp at få hele familien klar og ud af døren til tiden. Derfor holder vi særligt meget af den stille søndag morgen med rundstykker og blødkogte æg eller den runde fødselsdagsmorgenmad med flag på bordet og gæster på vej. Det rillede Eva Trio Legio Nova-stel, der er en nyfortolkning af det klassiske blanke Eva Trio Legio-stel, giver dig her tre nye dele til det morgenbord, der gør din morgen perfekt.

Mål: L17 x B12,5 x H5,5 cm

Materiale: Hvid Porcelæn

Husk benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.


SKU
ES-886267
Leverandør varenummer
886267
Produkt enhed
Stk.
Min. ordremængde
20
Ordreenhed
1
Fabrikant
Eva Solo