Eva Solo SunLight Bell Stor 30 cm.

560,00 DKK

Vejl. 800,00 DKK

Højde:

30 cm

Diameter:

21 cm

Farve:

Hvid

Materiale:

Frostet glas, aluminium, plast

Vi vil gerne beholde sollyset længst muligt, uanset om vi sidder i haven, på terrassen, altanen eller i en solstråle indenfor. Intet lys er varmere, hyggeligere og rummer mere energi end solens. Det er grundtanken bag Sunlight solcellelamperne.
SunLight Bell kommer nu i en large-model, så du kan få endnu mere glæde af sollyset. Lampens design giver dig mulighed for at bruge lyset lige der, hvor du har brug for det og uden brug af ledning. Stil den på terrassegulvet, på bordet eller på græsset. Lampen er 100 % soldrevet og som efter otte timers opladning i fuld sol kan give dig 20 timers hyggelig belysning.
Hver lampe i serien er designet med skjulte solceller. Du kan endda benytte den integrerede skumringscensor, som kan indstilles til at tænde automatisk, når solen går ned.
Lampen bruger 3 AAA genopladelige batterier som er inkluderet og som kan udskiftes.

Husk benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.


SKU
EV-18-571328
Leverandør varenummer
EV-18-571328
Produkt enhed
Stk.
Min. ordremængde
10
Ordreenhed
1
Model nr.
EV-18-571328