Hoptimist

Sæt glæde på dagsordenen og gør virksomheden rigere på smil

Spred den danske (h)optimisme til alverdens skriveborde. Uanset nationalitet har Hoptimisterne den ønskede effekt – de frembringer et smil og måske en lille latter.
Designet er originalt, faktisk helt tilbage fra 1968 og præcis som dengang produceres Hoptimisterne i Danmark, hvor hver eneste figur bliver samlet i hånden. Træhoptimisterne er dansk kunsthåndværk. Fremstillet i majestætisk eg med et strejf af wenge, udstråler de den skandinaviske streg, vi som nation er verdenskendt for.
Uanset model eller materiale er gaven unik – nøjagtig som det samarbejde, den arbejdsindsats, de værdier eller de nøgleord I ønsker modtageren af Hoptimisten skal blive mindet om.

 

En Hoptimist skaber glæde og stærke relationer

Med en glædesspreder på skrivebordet er der kortere til de sjove ideer, til den varige relation og til de gode resultater.
Hoptimist hylder den positive tankegang og er i sig selv et symbol på tre stærke værdier: optimisme, glæde og troen på muligheder – værdier, alle kan relatere til og oftest gerne vil associeres med.
En Hoptimist er en varig gave, der spreder glæde, hvor end den ender. Den kan sammenkobles med et væld af egne værdier, vinkler på en opgave, et tema for et seminar osv.
Budskabet bliver endnu mere effektfuldt, når Hoptimisten er flyttet ind på kundens skrivebord, hvor den bliver et konstant minde om f.eks. glæderne ved netop jeres samarbejde. Vi vil gå så langt som at påstå, at Hoptimist er Danmarks gladeste gave.