Firmajulegaver

julegavesokken

Julegaver til ansatte og kunder

Firmajulegaver – julegaver til ansatte – medarbejderjulegaver

Når du som indkøber skal finde den rette leverandør til julegaver, så er det en jungle. Der findes 486 udbydere med salg af firmajulegaver. Typisk er det julegaver til ansatte som 86% af alle virksomheder i Danmark har fast tradition om skal have en gave. En gave som tak for året der er gået og tak for indsatsen. Julegaver til medarbejdere er en super god måde at anerkende og ros organisationen på. Lederen udviser et humant signal og viser respekt og omsorg for de ansatte.

 

Firmajulegaver kan du give i form af én gave, ens julegave til alle i virksomhede. Men vi ser mere og mere tiden har flyttet sig over i vælg-selv-gaveshop, en julegavehop som vi hos coredesign kalder julegavesokken.dk – her kan du og dine ansatte få frihed til at vælge gaven helt selv. Din arbejdstiver vælger et beløb du kan bruge i shoppen, og så kan du ellers lade dig inspirere.

 

Vælgershop og julegaveshop er blevet meget in og det er i dag den mest populære julegaver at give. Et julegavekoncept hvor det er bygget op omkring det elektroniske som når du privat e-handler.

 

Julegaverne som gives til kunder eller ansatte, de skal være lækre og i høj kvalitet. Reklamegaver er ikke så brugt mere, hvor de ansatte får en gave med firmaets logo på, det er mere en reel julegave som er genkendelig i detailbutikkerne som er meget populær.

 

Firmajulegaver kan være en fordel at komme ud og se. Hos Coredesign har vi et showroom på skønne Islands Brygge, at STAY, her kan du som indkøber booket et møde og komme forbi og få en god snak omkring processen når du skal indkøbe julegaver til din virksomhed. Det er godt tjekke op at den leverandør du handler med har en troværdigt og etisk politik omkring logistik og håndtering især i distributionen. Firmajulegaver som valgshopløsning er en mere kompliceret måde at styre og organisere. Du bør altid tjekke på Trustpilot, om den virksomhed du vælger til at levere jeres firmajulegaver har en høj kundetilfredshed.