Firmajulegaver

Firmajulegaver – julegaver til ansatte – medarbejderjulegaver
Når du som indkøber skal finde den rette leverandør til julegaver, så kan det været lidt en jungle og du kan nemt miste pusten – hvor skal du starte, hvem skal du tage fat i? Du har måske mange overvejelser - hvad skal vi give de ansatte? Hvad er budgettet? Skal de have den samme gave alle sammen? Skal de have en individuel gave? Skal de selv vælge deres gave? Og hvordan får jeg tid til at sørge for at alle bliver glade for deres firmajulegave? Bare rolig - vi skal nok hjælpe dig med firmajulegaverne. 

Sådan vælger du det rigtige
Der findes faktisk 486 udbydere med salg af firmajulegaver. Typisk er det julegaver til ansatte som 86% af alle virksomheder i Danmark har fast tradition om skal have en gave. En gave, der virker ”som tak for året der er gået og tak for din indsats”. Julegaver til medarbejdere er en super god måde at anerkende og ros organisationen på. Lederen udviser et humant signal og viser respekt og omsorg for de ansatte. Og det kan ofte godt svarer sig i den anden ende, at man investere lidt i sine medarbejdere, selvom det kan være en udgift i den tunge ende, så kommer det ofte tifold igen at vise generøsitet og taknemlighed, som kan virke meget motiverende på mange ansatte.
 
Du har flere muligheder hos Coredesign
Firmajulegaver kan du give i form af én gave, hvor alle får den samme firmajulegave i virksomheden. Men vi ser en tendens, hvor flere og flere hellere vil give en gave til medarbejderen, som de selv kan vælge  i en vælg-selv-gaveshop, som er en julegavehop som vi her hos Coredesign kalder for julegavesokken.dk.
Her har du og dine ansatte friheden til frit at vælge lige den gave I allerhelst vil have. Din arbejdsgiver vælger blot et beløb du kan bruge i shoppen, og så kan du ellers lade dig inspirere af de mange forskellige gaver og når du har fundet det du allerhelst vil have, så lægger du det i kurven og taster koden ind. Det kan da ikke være meget nemmere, vel?

Derfor elsker medarbejderne vælg-selv-shop
Vælgershop og julegaveshop er blevet meget populært, det er i dag faktisk den allermest populære måde at give medarbejderne deres julegaver på. Det er et julegavekoncept, som er bygget op omkring det elektroniske som når du privat e-handler. Det er meget nemt at anvende for alle involverede og samtidig så sikrer man at alle medarbejdere får den firmajulegave de helst vil have. På den måde bliver alle glade. Både giver og modtager!
 Julegaverne som gives til kunder eller ansatte, de skal selvfølgelig være lækre og i høj kvalitet. Man bruger ikke reklamegaver så meget mere, altså hvor de ansatte får en gave med firmaets logo på, det er mere en reel julegave som er genkendelig i detailbutikkerne som er meget populær. Reklamegaver kan man stadig give, men i andre sammenhænge. Hvis man gerne vil sprede sit logo er reklamegaver en supermåde at give det på, men når man hiver firmajulegaver så bør fokus være på medarbejderens udbytte og ikke kun firmaets.
 
Kom ind til os og MÆRK
Firmajulegaver kan være en fordel at komme ud og se på, før I skal vælge. Hos Coredesign har vi et showroom på skønne Islands Brygge, her kan du som indkøber booket et møde og komme forbi og få en god snak omkring processen når du skal indkøbe julegaver til din virksomhed. Det er godt tjekke op at den leverandør du handler med har en troværdigt og etisk politik omkring logistik og håndtering især i distributionen. Firmajulegaver som valgshopløsning er en mere kompliceret måde at styre og organisere. Du bør altid tjekke på Trustpilot, om den virksomhed du vælger til at levere jeres firmajulegaver har en høj kundetilfredshed.

 

Julegavesokken - Hvad du ønsker skal du få

 

Det er et krævende job at være indkøber. Du skal have styr på mange detaljer i processen, vigtigst af alt skal du kende til din virksomheds ønske og krav om stil, kvalitet, farver og udtryk som ønskes at udsendes til omverden. Coredesign har valgt at have et showroom du kan komme og besøge, hvor du kan se, føle og mærke de produkter du skal indkøbe. Det kan være gimmick gaver, kundegaver, profilbeklædning som du står og skal indkøbe, og her anbefaler vi du kigger forbi Islands Brygge hvor vores showroom står klar til at du kan benytte. Du vil kunne føle dig mere tryg når du først har set produkterne du skal indkøbe og vi lige sammen kan vende processen og tidsplanen. Kig forbi i vores showroom på Islands Brygge og lad dig inspirere, få en masse inspiration til dine markedsføringstiltag og øvrige opgaver som du står for.