Bæredygtige julegaver

Hos Coredesign har vi fokus på de 17 verdenmål. Vi er opmærksomme på at du som indkøber af julegaver til jeres virksomhed skal sikre at jeres leverandør har styr på CSR og bæredygtigheden. Det hele starter med at forstå vigtigheden af den 17 verdensmål, sikre at vi alle tager et ansvar i samfundet.

Støt miljøet
Vi hos Coredesign har konkret taget nogle af verdensmålene til os ved konkret at sætte handling på genbrug af emballage samt det at vi udvælger vores designere, producenter og leverandører udelukkende hvor de kan dokumentere at de har fokus på bæredygtighed. Gaver som er tænkt og produceret etisk korrekt, det kan være 100% økologisk sengetøj eller det kan være tasker som er produceret af genbrugsmateriale. Træmøbler som er lavet af bambus. Der er mange eksempler på bæredygtige gavevalg. Når du giver en gave så må den gerne signalere at du har tænkt dig om – og nu hvor vi alle har meget fokus på miljøet og klimaet så er det bare en super god ide udvise overfor ens ansatte og kunder, at vi rente faktisk er en virksomhed som tager socialt ansvar omkring hinanden og hele kloden.

Det bæredygtige valg er fremtiden
Bæredygtige gaver bliver mere og mere fremtiden, og du kan med fordel vælge en julegave til jeres ansatte og kunder hvor der er taget særligt hensyn til bæredygtigheden.

Køb grønne gaver til jeres ansatte og medarbejdere gennem Coredesign. Jeres virksomhed får særlig gode engrospriser og du sparer tid og dermed penge. Besøg os i vores showroom på Islands Brygge eller ring til os på 6261 8282. Vi hjælper dig med at vælge den helt rigtige kundegave eller medarbejdergave – chokoladegaver og chokoladepakker er altid en god gaveide.