62 61 82 82salg@coredesign.dk 

             

 

Badeanstalten

4 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

4 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Badeanstalten er en serie af ærlige produkter der gør, at du kan nyde at vaske, skrubbe og smøre dig i rene, håndlavede sæber, saltskrubs, cremer og olier

Du kender det garanteret. Sms’er, opkald, Facebook, Twitter og andre sociale medier kræver din opmærksomhed dagen igennem.

Men når døren til badeværelset lukkes, nøglen drejes om og du afklæder dig for at gå under bruseren eller synke ned i badekarret, så er tiden din.
Ingen bippen eller blinken. Kun dig og nydelse.

Det er de stunder i dit liv, Badeanstalten laver produkter til.

Sæber, skrubs, cremer og olier

”Vores produkter er skabt til velvære og fordybelse. Badeværelset er jo snart det eneste sted i vores fortravlede og digitaliserede samfund, hvor du kan trække dig tilbage, være i fred, tænke dybe tanker og koble fra,” siger Iben Park Holm.

Iben er kvinden bag Badeanstalten, som hun driver sammen med sin mand Jan og deres ansatte.

De laver håndlavede sæber i mange farver og dufte. Saltskrubs til at fjerne de døde hudceller på din krop. Fugtende og plejende cremer til dit ansigt og olier til kroppen.

Det er dejligt at modtage gaver.

Men det er også en fornøjelse at give gaver. Særligt hvis de falder i god smag hos modtageren. Du sparer mange penge, da gaverne kan indkø­bes til en pris, der ligger langt under det normale prisniveau.

Nemt og hurtigt. Du kan spare tid, fordi du ikke behøver at bruge ressourcer på at researche og finde forskellige gaveideer.

Og selvom man har gjort sig umage, er der altid en risiko for, at den valgte gave ikke var den helt rigtige for alle modtagere. Vi sender alle pakkerne samlet til

jeres virksomhed, hvor I så efterfølgende kan overbringe dem til medarbejderne, når det er tid.

Nemmere kan det ikke være!