62 61 82 82salg@coredesign.dk 

             

 

Bon Goût

7 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

7 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Bon Gout blev i 1945 grundlagt af Erik Guttermann, på Vesterbrogade i København. Bon Goût er kendt for deres kvalitets produkter, hvilket i starten var at designe og producere dametasker.  

I 1993 fik Bon Goût prædikat som KGL. Hofleverandør, af hendes Majestæt Margrethe II, Danmarks dronning.

Bon Goût`s ambitioner, er at levere forskellige varer til forskellige typer kunder, og det i et design og i en kvalitet som de kan være stolte af.

Bon Gout har har mange års erfaring med lædervarer og har stærke kompetencer inden for området, hvilket betyder at de altid bestræber sig på at gøre det endnu bedre, samt at deres varer er i en god kvalitet, i et flot design.

Bon Goût dækker i dag hele viften fra modetasker og punge i imiteret læder til lave priser, til eksklusive varer i højeste kvalitet.

Det er dejligt at modtage gaver.

Men det er også en fornøjelse at give gaver. Særligt hvis de falder i god smag hos modtageren. Du sparer mange penge, da gaverne kan indkø­bes til en pris, der ligger langt under det normale prisniveau.

Nemt og hurtigt. Du kan spare tid, fordi du ikke behøver at bruge ressourcer på at researche og finde forskellige gaveideer.

Og selvom man har gjort sig umage, er der altid en risiko for, at den valgte gave ikke var den helt rigtige for alle modtagere. Vi sender alle pakkerne samlet til

jeres virksomhed, hvor I så efterfølgende kan overbringe dem til medarbejderne, når det er tid.

Nemmere kan det ikke være!