62 61 82 82salg@coredesign.dk 

             

 

Bülow Lakrids

31 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

31 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Bülow Lakrids kommer af stifteren Johan Bülows drøm om at udnytte lakridsrodens hemmeligheder i så vel som slik som i madlavning, bagning, ja kort sagt alt, hvor krydderiet kunne komme til sin ret. Han begav sig derfor ud på rejse med op og nedture for at nå dertil hvor han er i dag og måtte undervejs lære, at lakridskogning ikke var lige til. Det hele gik dog, og i dag står bærer brandet ry for at være lakrids lavet på de bedste råvarer og af højeste kvalitet. Lakrids by Johan Bülow forhandles hovedsageligt i specialbutikker, vinbutikker, designerforretninger og udvalgte hoteller – altså steder hvor man lægger vægt på indhold og design, så det er oplagt at give dine kollegaer eller medarbejdere end sanseoplevelse i form af en firmajulegave med det udsøgte Bülow lakrids.

Det er dejligt at modtage gaver.

Men det er også en fornøjelse at give gaver. Særligt hvis de falder i god smag hos modtageren. Du sparer mange penge, da gaverne kan indkø­bes til en pris, der ligger langt under det normale prisniveau.

Nemt og hurtigt. Du kan spare tid, fordi du ikke behøver at bruge ressourcer på at researche og finde forskellige gaveideer.

Og selvom man har gjort sig umage, er der altid en risiko for, at den valgte gave ikke var den helt rigtige for alle modtagere. Vi sender alle pakkerne samlet til

jeres virksomhed, hvor I så efterfølgende kan overbringe dem til medarbejderne, når det er tid.

Nemmere kan det ikke være!