62 61 82 82salg@coredesign.dk 

             

 

Georg Jensen Damask

Georg Jensen Damask’s vision er at skabe og udvikle et attraktivt tekstil univers, hvilket de bedst gør gennem deres sans for detaljer, unikke design og stræben efter at lave tekstil i højeste kvalitet og som er sublimt. Det er denne indstilling til tekstilfremstilling der gjorde at Damask har modtaget Kongelig Hofleverandør prædikatet, hvilket bevidner at deres produkter er af højeste kvalitet. Her har vi samlet et udvalg af de lækreste produkter fra Georg Jensen Damask, som egner sig exceptionelt til Firmajulegaver, og med garanti vil skabe glæde og varme blandt kollegaer og medarbejdere.

Det er dejligt at modtage gaver.

Men det er også en fornøjelse at give gaver. Særligt hvis de falder i god smag hos modtageren. Du sparer mange penge, da gaverne kan indkø­bes til en pris, der ligger langt under det normale prisniveau.

Nemt og hurtigt. Du kan spare tid, fordi du ikke behøver at bruge ressourcer på at researche og finde forskellige gaveideer.

Og selvom man har gjort sig umage, er der altid en risiko for, at den valgte gave ikke var den helt rigtige for alle modtagere. Vi sender alle pakkerne samlet til

jeres virksomhed, hvor I så efterfølgende kan overbringe dem til medarbejderne, når det er tid.

Nemmere kan det ikke være!