62 61 82 82salg@coredesign.dk 

             

 

Elvang

41 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

41 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Elvang's vision har siden starten været at kombinere de bedste to ting i verdenen; Alpaka uld fra Peru og lækkert skandinavisk design.
Visionen er nu blevet en realitet og har resulteret i en lang række elegante og stilfulde produkter som alle er lavet af det bedste og fineste Alpaka uld.
Elvang har siden starten gået meget op i etisk og fair handel, så deres forretning også kommer de lokale i Peru til gavn.
Hos os finder du et udvalg af de lækreste produkter fra Elvang, en Firmajulegave der holder kollegaerne varme i Juletiden.

Det er dejligt at modtage gaver.

Men det er også en fornøjelse at give gaver. Særligt hvis de falder i god smag hos modtageren. Du sparer mange penge, da gaverne kan indkø­bes til en pris, der ligger langt under det normale prisniveau.

Nemt og hurtigt. Du kan spare tid, fordi du ikke behøver at bruge ressourcer på at researche og finde forskellige gaveideer.

Og selvom man har gjort sig umage, er der altid en risiko for, at den valgte gave ikke var den helt rigtige for alle modtagere. Vi sender alle pakkerne samlet til

jeres virksomhed, hvor I så efterfølgende kan overbringe dem til medarbejderne, når det er tid.

Nemmere kan det ikke være!