62 61 82 82salg@coredesign.dk 

             

 

Eva Solo

1 til 60 af 80

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 60 af 80

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2

Eva Solo har i over hundrede år produceret køkkengrej der tilpassede samtidens behov, lige fra funktionelt køkkenredskab i høj kvalitet til den hjemmegående husmor da de startede i 1913, til køkkenudstyr der var pænt nok til at kunne blive vist frem i 70’erne da det åbne køkken gjorde sit indtog.

Eva Solo holder fast i deres værdier og historie og er i dag kendt for at lave køkken- og boligtilbehør i et eksklusivt dansk design der kombinerer funktionalitet og en meget høj kvalitet. Deres produkter er simpelthen en nydelse at se på, at bruge og at eje.
Her finder du håndplukkede produkter fra Eva Solo der med sikkerhed vil skabe glæde som Firmajulegave til kollegaer og medarbejdere her i juletiden.

Det er dejligt at modtage gaver.

Men det er også en fornøjelse at give gaver. Særligt hvis de falder i god smag hos modtageren. Du sparer mange penge, da gaverne kan indkø­bes til en pris, der ligger langt under det normale prisniveau.

Nemt og hurtigt. Du kan spare tid, fordi du ikke behøver at bruge ressourcer på at researche og finde forskellige gaveideer.

Og selvom man har gjort sig umage, er der altid en risiko for, at den valgte gave ikke var den helt rigtige for alle modtagere. Vi sender alle pakkerne samlet til

jeres virksomhed, hvor I så efterfølgende kan overbringe dem til medarbejderne, når det er tid.

Nemmere kan det ikke være!