62 61 82 82salg@coredesign.dk 

             

 

Fiskars

FISKARS er kendt i den vestlige verden for at lave produkter til haven og køkkenet hvor kvaliteten og funktionaliteten ikke matches af nogen anden. Fiskars startede som et finsk jernværk i 1649 og er i dag en af de ældste virksomheder i den vestlige verden.
Deres passion for udvikling og innovation, samt deres lange historie inden for produktion har gjort at de i dag har en lang række lækre produkter indenfor både have, køkken og kreativitet – her finder du en håndfuld af de lækreste produkter fra Fiskars der vil gøre sig godt som Firmajulegaver.

Det er dejligt at modtage gaver.

Men det er også en fornøjelse at give gaver. Særligt hvis de falder i god smag hos modtageren. Du sparer mange penge, da gaverne kan indkø­bes til en pris, der ligger langt under det normale prisniveau.

Nemt og hurtigt. Du kan spare tid, fordi du ikke behøver at bruge ressourcer på at researche og finde forskellige gaveideer.

Og selvom man har gjort sig umage, er der altid en risiko for, at den valgte gave ikke var den helt rigtige for alle modtagere. Vi sender alle pakkerne samlet til

jeres virksomhed, hvor I så efterfølgende kan overbringe dem til medarbejderne, når det er tid.

Nemmere kan det ikke være!