62 61 82 82salg@coredesign.dk 

             

 

Georg Jensen

1 til 60 af 87

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 60 af 87

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2

Georg Jensen blev stiftet af sølvsmed og designer, Georg Arthur Jensen (1866-1935), og er i dag en af de førende producenter af skandinavisk design. Her er du nemlig garanteret cremen af skandinavisk design, med et stort udvalg der indeholder smykker, sølvvarer og korpus, bestik, ure, livsstilsvarer, juledekorationer og gaveartikler.
En ting er nemlig sikker, Goerg Jensen går aldrig af mode, deres design er tidsløst og der bliver aldrig gået på kompromi med prisen.
Vi har samlet en række produkter som alle er super lækre og dekorative produkter fra Georg Jensen, den perfekte julegave til kollegaer og medarbejdere.  

Det er dejligt at modtage gaver.

Men det er også en fornøjelse at give gaver. Særligt hvis de falder i god smag hos modtageren. Du sparer mange penge, da gaverne kan indkø­bes til en pris, der ligger langt under det normale prisniveau.

Nemt og hurtigt. Du kan spare tid, fordi du ikke behøver at bruge ressourcer på at researche og finde forskellige gaveideer.

Og selvom man har gjort sig umage, er der altid en risiko for, at den valgte gave ikke var den helt rigtige for alle modtagere. Vi sender alle pakkerne samlet til

jeres virksomhed, hvor I så efterfølgende kan overbringe dem til medarbejderne, når det er tid.

Nemmere kan det ikke være!