62 61 82 82salg@coredesign.dk 

             

 

Global

Global Knive producerer deres knive i CROMOVA 18 stål som er en specialudviklet legering af jern, kul og krom, som sikrer hårdheden i stålet og medvirker at GLOBAL’s knive er utrolig holdbare og beskyttede mod rustangreb, pletter og korrosion.
Knivene er lavet i et hårdt materiale der gør dem sværere at slibe da de så også holder den slibning GLOBAL giver alle deres knive inden de forlader fabrikken. Denne blev før lavet i hånden, men bliver nu gjort af specielt designede robotter som overvåges af japanske slibemestre. Slibningen sikrer en meget spids vinkel, hvilket gør GLOBAL’s knive utroligt skarpe, og dermed et fantastisk værktøj i køkkenet.
Knivene er lavet uden samlinger for at sikre at madrester og skidt ikke har nogle steder at sætte sig, og dermed at sikre en ordentlig hygiejne i køkkenet.

Det er dejligt at modtage gaver.

Men det er også en fornøjelse at give gaver. Særligt hvis de falder i god smag hos modtageren. Du sparer mange penge, da gaverne kan indkø­bes til en pris, der ligger langt under det normale prisniveau.

Nemt og hurtigt. Du kan spare tid, fordi du ikke behøver at bruge ressourcer på at researche og finde forskellige gaveideer.

Og selvom man har gjort sig umage, er der altid en risiko for, at den valgte gave ikke var den helt rigtige for alle modtagere. Vi sender alle pakkerne samlet til

jeres virksomhed, hvor I så efterfølgende kan overbringe dem til medarbejderne, når det er tid.

Nemmere kan det ikke være!