62 61 82 82salg@coredesign.dk 

             

 

HOLM

22 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

22 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

HOLM er kendt som TV-kok på Go’ Morgen Danmark og Go’ appetit. Han er kok der går meget op i at råvarerne i madlavningen er af topkvalitet så smagen bliver så god som mulig. Denne holdning til kvalitet har han taget med sig i sit samarbejde med F&H Scandinavia om at lave kvalitetskøkkengrej som er en kok værdigt. Serien hedder HOLM og er Claus Holms svar på lækkert køkkengrej som egner sig til tilberedelse af gode råvarer og skabelse af kulinariske oplevelser.
Vi har her samlet en række af de lækre produkter fra HOLM som ikke blot er af topkvalitet, men også er utroligt dekorative og vil give ethvert køkken og bord et råt og frisk pust.
Giv HOLM produkter som firmagave og vær sikre på at dine kollegaer får køkkengrej i topklasse og skab glæde på arbejdspladsen.

Det er dejligt at modtage gaver.

Men det er også en fornøjelse at give gaver. Særligt hvis de falder i god smag hos modtageren. Du sparer mange penge, da gaverne kan indkø­bes til en pris, der ligger langt under det normale prisniveau.

Nemt og hurtigt. Du kan spare tid, fordi du ikke behøver at bruge ressourcer på at researche og finde forskellige gaveideer.

Og selvom man har gjort sig umage, er der altid en risiko for, at den valgte gave ikke var den helt rigtige for alle modtagere. Vi sender alle pakkerne samlet til

jeres virksomhed, hvor I så efterfølgende kan overbringe dem til medarbejderne, når det er tid.

Nemmere kan det ikke være!