62 61 82 82salg@coredesign.dk 

             

 

Lyngby Porcelæn firmajulegaver 2016

Lyngby Porcelæn står bag den ikoniske lyngbyvase, som er et særkende for Porcelænsfabrikken. Den cylindriske hvide vase blev designet ud fra 30'ernes ideologi om at forene form og funktion. Overflødig udsmykning skulle ikke længere være en del af designet – brugskunst skulle kunne stå i sin rene form og være brugbar.
De originale produkter fra Porcelænsfabrikken Danmark - Lyngby Porcelæn har det velkendte, håndtrykte monogram Danmark-Lyngby i bunden. Din garanti for, at du investerer i et design-ikon, der kan gå i arv i generationer.

Det er dejligt at modtage gaver.

Men det er også en fornøjelse at give gaver. Særligt hvis de falder i god smag hos modtageren. Du sparer mange penge, da gaverne kan indkø­bes til en pris, der ligger langt under det normale prisniveau.

Nemt og hurtigt. Du kan spare tid, fordi du ikke behøver at bruge ressourcer på at researche og finde forskellige gaveideer.

Og selvom man har gjort sig umage, er der altid en risiko for, at den valgte gave ikke var den helt rigtige for alle modtagere. Vi sender alle pakkerne samlet til

jeres virksomhed, hvor I så efterfølgende kan overbringe dem til medarbejderne, når det er tid.

Nemmere kan det ikke være!