62 61 82 82salg@coredesign.dk 

             

 

Nuance

45 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

45 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Nuance’s filosofi ligger i selve navnet. Måden at kombinere funktionelt, skandinavisk design med små gennemtænkte detaljer er den nuance, som gør hele forskellen. Nuance giver dig et produkt der ikke kun er praktisk men som hele vejen igennem har et elegant og æstetisk design. Nuance ønsker at understrege og sætte fokus på det skandinaviske islæt både i designet af den majestætiske svane og den løbende udvikling af hele Nuance serien. Og som svanen, er Nuance også både en fryd for øjet og et synonym for gennemtænkt ’funktionalitet. ’ Nuance er derfor lige velegnet som forkælelse til dig selv, og som en gave modtageren bliver glad for. 

Det er dejligt at modtage gaver.

Men det er også en fornøjelse at give gaver. Særligt hvis de falder i god smag hos modtageren. Du sparer mange penge, da gaverne kan indkø­bes til en pris, der ligger langt under det normale prisniveau.

Nemt og hurtigt. Du kan spare tid, fordi du ikke behøver at bruge ressourcer på at researche og finde forskellige gaveideer.

Og selvom man har gjort sig umage, er der altid en risiko for, at den valgte gave ikke var den helt rigtige for alle modtagere. Vi sender alle pakkerne samlet til

jeres virksomhed, hvor I så efterfølgende kan overbringe dem til medarbejderne, når det er tid.

Nemmere kan det ikke være!