62 61 82 82salg@coredesign.dk 

             

 

Pillivuyt

Pillivuyt’s filosofi har fra starten været at skabe smukt og holdbart porcelæn. Et håndværk, der lever op til de kvalitetskrav, både professionelle kokke og private madelskere har i det daglige. Både i køkkenet såvel som på spisebordene. Det har gjort Pillivuyt til porcelæn af en helt særlig støbning. Porcelænet er skabt i samarbejde med de bedste og mest passionerede kokke. Porcelæn der lever op til de højeste standarder indenfor funktion, holdbarhed og design. Porcelænet fremstilles af feldspatporcelæn med et højt indhold af feldspat og kvarts. Det er fabrikkens unikke porcelænsmasse, der sammen med en ekstrem hård glasur, gør porcelænet ekstra modstandsdygtigt over for stød og slag. Alt porcelæn fra Pillivuyt bærer i bunden et særligt stempel, der er fabrikkens kvalitetssikring og garanti for, at porcelænet lever op til de strenge krav, Pillivuyt har stillet i generationer.

Det er dejligt at modtage gaver.

Men det er også en fornøjelse at give gaver. Særligt hvis de falder i god smag hos modtageren. Du sparer mange penge, da gaverne kan indkø­bes til en pris, der ligger langt under det normale prisniveau.

Nemt og hurtigt. Du kan spare tid, fordi du ikke behøver at bruge ressourcer på at researche og finde forskellige gaveideer.

Og selvom man har gjort sig umage, er der altid en risiko for, at den valgte gave ikke var den helt rigtige for alle modtagere. Vi sender alle pakkerne samlet til

jeres virksomhed, hvor I så efterfølgende kan overbringe dem til medarbejderne, når det er tid.

Nemmere kan det ikke være!