62 61 82 82salg@coredesign.dk 

             

 

Royal Copenhagen firma julegaver 2016

49 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

49 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Royal Copenhagen er kendt for deres ikoniske porcelæn med blå mussel mønster. Når du står med en færdig kop eller tallerken fra Royal Copenhagen har den allerede passeret gennem op til tredive par hænder som forsigtigt har båret porcelænet igennem modellering, formgivning, håndmaling, brænding, glasering og pakning. Det er denne proces hvor alle gør sig umage, som er grunden til at Royal Copenhagen kan lave porcelæn i topkvalitet, som samtidig er en fryd for øjet.
Royal Copenhagens design er tidløst og bliver stadig beundret den dag i dag som da de for 240 år siden startede deres smukke håndværk.

Det er dejligt at modtage gaver.

Men det er også en fornøjelse at give gaver. Særligt hvis de falder i god smag hos modtageren. Du sparer mange penge, da gaverne kan indkø­bes til en pris, der ligger langt under det normale prisniveau.

Nemt og hurtigt. Du kan spare tid, fordi du ikke behøver at bruge ressourcer på at researche og finde forskellige gaveideer.

Og selvom man har gjort sig umage, er der altid en risiko for, at den valgte gave ikke var den helt rigtige for alle modtagere. Vi sender alle pakkerne samlet til

jeres virksomhed, hvor I så efterfølgende kan overbringe dem til medarbejderne, når det er tid.

Nemmere kan det ikke være!