62 61 82 82salg@coredesign.dk 

             

 

Skagerak

1 til 60 af 64

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 60 af 64

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2

Skagerak’s ypperste ambition er at skabe tidløse produkter, som holder i mange år, både æstetisk og kvalitetsmæssigt. Det er bæredygtighed for os. Hos Skagerak sættes barren højt for at udvikling af produkter, der også er relevante om 20 år og kan leve side om side med vores historiske klassikere. Produkter, der er skabt med håndværksmæssig omhu, hensyntagen til miljøet og en varm og vedkommende æstetik. Produkter, der har evnen til at nå ud til mennesker i alle aldre og gøre hverdagen smukkere. Vi går ind for ansvarlig produktion, gennemsigtige arbejdsrelationer og ordentlige arbejdsforhold.
Skagerak støtter og følger FN’s 10 råd om CSR og anvender udelukkende lovligt fældet træ. Deres sortiment fordeler sig i kategorierne Interior, Outdoor og Accessories, og Skagerak gør sig umage med at skabe funktionelle produkter til at leve livet med.

Det er dejligt at modtage gaver.

Men det er også en fornøjelse at give gaver. Særligt hvis de falder i god smag hos modtageren. Du sparer mange penge, da gaverne kan indkø­bes til en pris, der ligger langt under det normale prisniveau.

Nemt og hurtigt. Du kan spare tid, fordi du ikke behøver at bruge ressourcer på at researche og finde forskellige gaveideer.

Og selvom man har gjort sig umage, er der altid en risiko for, at den valgte gave ikke var den helt rigtige for alle modtagere. Vi sender alle pakkerne samlet til

jeres virksomhed, hvor I så efterfølgende kan overbringe dem til medarbejderne, når det er tid.

Nemmere kan det ikke være!