62 61 82 82salg@coredesign.dk 

             

 

Spring Copenhagen

8 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

8 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Spring Copenhagen er en dansk virksomhed, som er grundlagt i 2015. Virksomheden bringer meningsfulde, autentiske og ikoniske design til live, skaber kvalitetsprodukter med en lang levetid og til en rimelig pris.
Hos Spring Copenhagen tror de på, at design af høj kvalitet giver bedre livskvalitet og kan være med til at inspirere os som mennesker. De ser tilbage i tiden og henter inspiration hos klassiske danske designikoner og er konstant på udkig efter upcoming designere, der kan hjælpe os med at udvikle produkter, der fortæller en original historie, og som både passer til hjemmets hverdagssituationer og den moderne arbejdsplads.

Det er dejligt at modtage gaver.

Men det er også en fornøjelse at give gaver. Særligt hvis de falder i god smag hos modtageren. Du sparer mange penge, da gaverne kan indkø­bes til en pris, der ligger langt under det normale prisniveau.

Nemt og hurtigt. Du kan spare tid, fordi du ikke behøver at bruge ressourcer på at researche og finde forskellige gaveideer.

Og selvom man har gjort sig umage, er der altid en risiko for, at den valgte gave ikke var den helt rigtige for alle modtagere. Vi sender alle pakkerne samlet til

jeres virksomhed, hvor I så efterfølgende kan overbringe dem til medarbejderne, når det er tid.

Nemmere kan det ikke være!