62 61 82 82salg@coredesign.dk 

             

 

Sv. Michelsen

Sv. Michelsen Chokolade er lækkert håndlavet chokolade af de bedste råvarer siden 1933. I dag er det stadig hænderne og de bedste råvarer, der er det vigtigste for dem.

Deres friske håndlavede chokolade bygger på traditioner og opskrifter fra fabrikkens start i 1933 kombineret med nye ideer og tiltag, der er prøvet af gennem årene. Alt er fremstillet i hånden på deres chokoladefabrik i København og alt efterlever Svend Michelsens vigtigste værdi ”Kvalitet over alt”. Det betyder, at der er taget stilling til hver en råvare, som de anvender.

Mange af de mennesker, der arbejder på deres chokoladefabrik har været ansat længe. Det er folk, der enten har en chocolatier- eller konditoruddannelse eller mennesker, der bare brænder for chokolade. Og det er rigtig meget værd.  For det medvirker til at sikre kvaliteten i deres produkter.

Når du køber Sv. Michelsen produkter, kan du spise chokolade med god samvittighed.

Som den første og foreløbigt eneste chokoladeproducent i Danmark er alt Sv. Michelsens chokolade handlet under det internationale Fairtrade Kakaoprogram. Når du køber deres chokolade, giver du en hånd til de kakaobønder, der lever af at dyrke kakao. Bønderne får forbedret deres levevilkår og er garanteret en minimumspris på deres varer. De får også en Fairtrade bonus, som de kan bruge til at investere i modernisering af deres landbrug og til at forbedre deres dyrkningsmetoder.

Det synes vi og Sv. Michelsen er fair.

34 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

34 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste