Julegavesokken

Valgshoppen som er utrolig populær i det danske land. Mange virksomheder ønsker at give en gave med frihed til at vælge. Julegavesokken er et koncept som har eksisteret i mange år hos Coredesign. som løbende hver år bliver opdateret og sikret følger udviklingen for brugervenligheden.
Valgshoppen som er døbt Julegavesokken er især populær fordi der er mange gaveforslag. Typisk helt op til 60 gavevalg pr. priskategori. Og så er shoppen bygget lækkert op og smart tænkt fordi der er kategorier således du let for et godt overblik som bruger + du har en timer på som hjælper dig til at huske at bestille din gaver.

Gaverne er nøje udvalgte efter den høje vejl. Butiskpris, og vi har forhandlet særlige gode priser således du får meget for pengene.

Hver shopperiode kører typisk 2 uger. Vi kan også tilbyde at udarbejde dit helt eget design, med jeres fimalogo på webshoppen og med jeres egne firmafarver som baggrund. Tag fat i os så får vi lave en super fin løsning til jer. Vi er meget fleksible hos Coredesign og vi har egne webudvikler og grafiker ansat, så vi kan reagere hurtigt. Du skal ikke vente.

Julegavesokken ser danmarks største og bedste vælgershop. En julegaveshop hvor du som virksomhed med garanti får ros og succes i organisationen fordi der er en gave for en hver smag. Alle aldre og køn er tænkt ind i valget af gaverne. Og du får virkelig noget for pengene.

Klik ind her og se hvor mange forskellige gaver du kan vælge under hver kategori.
Tjek her www.julegavesokken.dk