Kundegaver

Skal du have det HELT rigtige?
At give kundegaver kan være lidt af en kunst. Det kan gives i forbindelse med opstart af et samarbejde, det kan gives ved afslutning af et projekt, men det kan også gives til jul, påske, sommer eller som lejlighedsgave. Derfor kan det være en god ide at få hjælp til inspiration og vejledning, så du rammer plet med gaven.

Viser 1 - 36 af 80 produkter

Vi hjælper jer med at blive husket i lang tid
Coredesign hjælper dig hele vejen når du skal ud og finde den helt rigtige kundegave. Det er ofte en god ide at gå efter en god kvalitet – det er måde at blive husket på i lang tid og derfor kan der være en god ide i at vælge den helt rigtige kundegave. En sådan gave er som et visitkort der ses og bruges hver dag, fremfor det rigtige visitkort, som måske ligger og samler støv i lommen.

Få råd og hjælp før du vælger
Vi har et kæmpestort udvalg af kundegaver og derfor er det nemt for dig at vælge det helt rigtige efter både det ønskede signal I ønsker at sende til kunden, men også indenfor den økonomiske rammer der passer jer. Det kan godt virke uoverskueligt – hvad skal man vælge, hvad virker bedst – og derfor bør du altid tage fat i en af vores rådgivere, så du finder frem til den bedste løsning.

Uendelige muligheder
Når det gælder kundegaver er der virkeligt mange muligheder – skal det være en logogave, en gavekurv, eller vin, skal det være brugskunst eller ligefrem køkkenkunst – der er så uendeligt mange muligheder og hvad det rigtige er, afhænger både af giver, modtager og lejligheden. Coredesign har et utroligt stort udvalg af gavekurve, såsom vin, delikatesser, chokolade og lignende. Vi sørger altid for at kvaliteten er i top, men der er også altid noget til forskellige prisrammer (se prisklasserne her) og på den måde kan du altid finde noget der kan passe. Skulle du have et særligt ønske, så tøv ikke med at kontakte os – måske kan vi trylle for dig, men vi bliver også altid glade for at hører fra vores kunder, det er jer vi gerne vil gøre glade og derfor bliver vi mere end glade for inspirationen. Uanset hvad, så er det altid en fornøjelse at være i kontakt med vores kunder. Så kan du et spørgsmål om kundegaver, så skriv fx til os på chatten – nederst i højre hjørne. 

Mangler du inspiration til firmajulegaverne i år, så tilbyder vi også dedikerede julepakker af forskellige art.