Julegavesokken – valgshop til personale julegaver

Julegavesokken header

Du som julegaveansvarlig skal have mange bolde i luften, og når du køber julegaver til ansatte skal du virkelig sikre dig at der er kvalitet bag den leverandør du vælger som skal levere jeres julegaver. 
Vælger løsninger med valgshop er blevet meget populært i Danmark næsten 80% af alle virksomheder vælger i dag en vælger shop, en shop som Julegavesokken. En shop hvor du lader medarbejderne vælge deres gave selv. Enkelt og let hvor medarbejderne får et login og de kan gå ind i valg-gave shoppen og vælge lige præcis den julegave de ønsker sig. Der er over 100 forskellige gaver som I kan vælge mellem i Julegavesokken. Danmarks bedste og største julegaveshop til medarbejderne. Gaveshoppen er delt op i temaer således du hurtigt kan få et overblik.

HVORFOR GIVE EN GAVE?
Det at vælge og stå for indkøb af julegaver er en betroet og gradvist mere kompliceret opgave end tidligere. Med indtoget af de populære "valg-gave shops" er processen blevet mere kompleks, og kræver mere koordination.

Undersøgelser viser at tilfredsheden i virksomheder, hvor denne type julegave vælges er højere end i virksomheder,
hvor arbejdsgiveren har valgt samme gave til alle medarbejdere. 
 
Vi ønsker jo inderst inde alle vores FRIHED…….. frihed til at vælge, så konceptet er jo super passende til vores samfundsudvikling.
Koncepter som Julegavesokken.dk er særdeles populær i markedet - det er blevet et faktum.
 
HVORFOR VÆLGE COREDESIGN?
Med over 30 års erfaring med firmajulegaver, ved vi hvad der skal til. Vi har fyldt julegavesokken med alle de kendte mærker og brands, men vi har også nye upcoming designere. Alle gaverne har vi valgt nøje ud fra vores viden om hvilke gaver der vil gøre dine medarbejdere glade. 
 
SÆRLIGT ADMINISTRATOR LOGIN
Du får din helt egen overvågnings-adgang, et administrations-modul slåedes du som kontaktperson, kan følge med i processen imens gaveshoppen er åben. Det skaber tryghed for dig fordi du selv har overblikket og kan følge med. Shopperioden som typisk er 1 til 2 uger, den kan du selv være med til at vælge, blot kontakt os og så afstemmer vi, hvornår vi skal åbne netop DIN virksomheds-gaveshop.