Firmatøj

Firmatøj, profilbeklædning og arbejdstøj.
Branding gennem brug af firmatøj er en god måde at signalere til ansatte og kunder at du tror på dit brand og du er loyal. På messer, til møder, på kundevent eller på cafen i restauranten kan det betale sig at vise kunderne at hvem vi er gennem brug af firmabeklædning. 

 

Profiler din virksomhed 

T-shirt med tryk på brystet eller på ryggen, det viser hvem du er, og tøj med logo er bare en fantastisk måde at markedsføre og brande ens virksomhed på. Jakker, skjorter og trøjer med firmalog bliver mere og mere anvendt. Vi sælger meget firmatøj til virksomheder som bruger tøjet og tekstil som en sommergave eller en medarbejdergave til de ansatte. En god gave at give beklædning til de ansatte fordi det betyder du comitter dig, du er “firmaets mand”.

 

Professionelt firmatøj

Poloshirt er også et kæmpe hit, du er måske ikke til skjorter som skal stryges, en mere business-agtige som elsker skjorter og ikke går med andet. Nej du er mere den afslappede ingeniør eller teknikker som har det bedst med en polo. En polo med logo på bryst eller kraven præcist som på en skjorte bare i et mere afslappet look. Om du vælger firmaskjorter, firmapolo, firmajakker eller firmat-shirt, ja så er det same same.. Du udviser loyalitet omkring din virksomhed, og du er med til både internt og eksternt at markedsføre din virksomhed som du er stolt af at være ansat i. Brodering eller tryk hvad skal jeg vælge ? Ja vi anbefaler at brodering skal du vælge på kraven af en skjorte og på en jakke. Og på poloshirt og på t-shirt er det super fint med et kvalitets-tryk.

 

Kig forbi vores spændende showroom på Islands Brygge

Det er et krævende job at være indkøber. Du skal have styr på mange detaljer i processen, vigtigst af alt skal du kende til din virksomheds ønske og krav om stil, kvalitet, farver og udtryk som ønskes at udsendes til omverden. Coredesign har valgt at have et showroom du kan komme og besøge, hvor du kan se, føle og mærke de produkter du skal indkøbe. Det kan være gimmick gaver, kundegaver, profilbeklædning som du står og skal indkøbe, og her anbefaler vi du kigger forbi Islands Brygge hvor vores showroom står klar til at du kan benytte. Du vil kunne føle dig mere tryg når du først har set produkterne du skal indkøbe og vi lige sammen kan vende processen og tidsplanen. Kig forbi i vores showroom på Islands Brygge og lad dig inspirere, få en masse inspiration til dine markedsføringstiltag og øvrige opgaver som du står for.

 

Igen mere skøn viden til dig og din virksomhed..…årets mode og trend indenfor profilbeklædning I går var coredesign-teamet igen på trend-messe, denne gang med hovedfokus på årets profilbeklædning, 2 gode trends i 2019:

 

Bæredygtighed

Bæredygtighed og socialt ansvar: T-shirt, som er fremstillet af BCI bomuld samt recycled. Tasker, hvor materialter er 100% BIO og nedbrydende Ekstra ansvars-bonus når du handler med Coredesign i 2019, er at du er med til at støtte Børne Cancer Fonden når du køber profiltøj og tekstil.

 

Special design hitter

Nu kan du få leveringer på udvalgte tekstiler på kun 5-6 uger med jeres helt eget design. Halsdisser i eget firmadesign, huer med firmalogo og

halstørklæder i eget firmadesign. Masser af gode muligheder for at spare en masse tid og penge ved østenproduktion.