Cykel-tøj

Cykeltøj
Mange virksomheder disse år bakker op omkring motion for ansatte, og især cykelsport har fået en ny trend i de danske virksomheder. Hos Coredesign kan du få specialdesignet jeres helt eget hold-cykeltøj, hvor du får optimal branding af din virksomhed. 

Skab en stærk teamånd i virksomheden
Det er en super fin måde at skabe sammenhold og teamånd på i jeres virksomhed med indkøb af cykeltøj med virksomhedens logotryk på tøjet. Det skaber holdånd og samarbejdsånd både på cykelturen men også i hverdagen i jobbet. Se her en masse forslag til cykeltøj hvor du kan få med branding af kendte varemærker som Craft eller du kan få helt dit eget firma-design.

Kontakt endelig coredesign-teamet for hjælp og vejledning og forslag til indkøb af firmatøj/cykeltøj med jeres logo påtrykt.

Støt op om de ansattes motionsvaner
Coredesign forhandler et kæmpe udvalg af sporttøj til alle slags sportsgrene. Mange virksomheder løber i disse år DHL løb, hvortil du hos os kan finde både t-shirts, tilbehør, løbetights og shorts samt generelle løbetips. Motion giver ikke blot glæde og velvære, sunde medarbejdere har også mindre sygefravær og mere energi og overskud. Få det fulde overblik over alle vores produkter til motion og løb her.

Har du fokus på høj kvalitet af cykeltøj, trykkvalitet samt god rådgivning, så ring til Coredesign på 6261 8282, eller skriv til os på salg@coredesign.dk - vi står klar til at hjælpe dig i cykeltøjet.