Pullover

Pullover:

Som virksomhed er du ofte nødt til at tænke på hvordan personalet præsenterer dit look og din stil, ja hele det aftryk som din ansat udsender når de skal præsentere din virksomhed er vigtigt.

En lækker pullover med flot brodering kan være en god løsning til at give dine ansatte på som business-beklædning, når du skal udsende et godt signal om at vi har styr på tingene, så vil det være flot at klæde personalet flot på. En pullover indkøbes ofte til særlige typer virksomheder med behov for lidt ekstra end blot skjorten med logo-tryk eller brodering. Det er en ekstra varme som skal til. Du kan være på messe i vintertiden og skal sikre dig at personalet ikke fryser men samtidig ser præsentabel ud.

Ring til coredesign-teamet på tlf 6261 8282 og vi guider dig til den helt rigtige pullover til dit personale. Kontakt Coredesign når du skal indkøbe business-beklædning til dit personale. Vi sender også gerne fysiske prøver til dig, eller du kan komme og prøver business-tøjet på Islands Brygge, hvor vi har showroom.

Showroomet er til kun for dig så du kan komme og se, mærke og føle på kvaliteten inden du køber ind til eller for din virksomhed.