Regnslag

Vi danskere er jo eksperter i vand, om det er fordi vi er en halvø eller om det skyldes de gennemsnitlige 179 regn dage vi har om året – kan man kun gisne om. Poncho, regnfrakke og regnslag.. Du kan få dem i mange størrelser og kvaliteter samt farver. De fleste virksomheder køber typisk et regnslag med egen logofarve og med et farver logotryk på ryggen. Et stort logotryk på ryggen giver stor reklameværdi. Regnponcho er en god gimmick-gave som kan bruges igen og igen. En engangsmodel er lækker tynd og den nye transparante farve er super let at cykle med.

Viser 1 - 7 af 7 produkter
16,56 DKK
regnslag, regnjakke, regnjakker, regnfrakke, regnfrakker, engangsregnslag, vejr, regn,
49,00 DKK
604,51 DKK
604,51 DKK

En ting er dog sikkert, en regnbyge er ligeså dansk som flæskesteg & kartofler. Det kan virke lidt trist med alle de regn dage, men ligeså ærkedansk som regn – er det at vende det negative til noget positivt.

Som erhvervsdrivende vil du gerne have din virksomhed bliver set, men det kan være svært at vælge hvor & hvordan. Spørgsmålet kan også være på hvem, hertil er vores svar selvfølgelig – dine medarbejder!

Det kan gøres så simpelt og let, som et regnslag. Her er der rig mulighed for at holde dine medarbejder tørre, når de ankommer på arbejdspladsen. Men hvor ligger markedsværdien i det? Tænker du måske.

Med et regnslag til dine medarbejdere, får du glade medarbejdere som i deres fritid stolt kan fungere som ambassadører for din virksomhed. Det kan de nemlig ved at gå rundt, som en omvandrende tør reklamesøjle. Der er rig mulighed for både at få dit virksomhedslogo på, fronten samt på ryggen. Så når de misundende blikke fra forbipasserende, lander på din tørre medarbejder i regnslaget – vil det første de ser være, nemlig! Dit logo.

Disse regnslag kan selvfølgelig fås i alle mulige forskellige prisklasser, så vi sikre os at alle vores kunder kan få denne formidable promotions mulighed. Du vil simpelthen for et engangsbeløb, kunne sikre at du i gennemsnit 179 dage om året – vil have medarbejder til muntert at reklamere for din virksomhed. Endda på farten, så det ikke er bundet af en enkelt lokation.

Om regnslag:
Et regnslag er jo blot en paraply som man kan tage på, det er jo ret så smart i sig selv!
Et regnslag kan dog det, at den beskytter dig mod regnen uanset hvilken vej vinden blæser.
Et regnslag fungerer også som en mild vind afvisende beklædningsgenstand, så regn, blæst og byger kan da bare komme an!

Så regnslag har en super markedsføringsværdi, og en super praktisk værdi også.
Så hvis du godt kunne tænke dig, at glæde dig til regn dage fremover – Så sørg da for at regn dag = gratis reklame dag.